Köpenhamn i vårskrud igår...

... var fantastiskt, vi lämnade hemorten med lokalbussen - Öresundståget sen en kort promenad till mötesplatsen "Rådhus-pladsen". Tog ganska precis 1 tim dit, smidigt!
Medan vi satt i solen vid Rådhuset rullade bilarna fram med olika brudpar. Efterhand fick vi oxå se paren komma ut på Rådhustrappan. Plötsligt, ett högt jubel från en festklädd grupp o jag fattade ingenting, på trappan stod två festklädda män, då dom kysste varandra, då fattade jag ;-)) Må dom leva lyckliga tills döden skiljer dom åt...

Strax dök våra Dk vänner upp. Dom kom nyligen hem från Spanien. Vi promenerade för att äta "Brunch". Valde "Postmuséet", det kan verkligen rek. På 5e vån satt vi o skådade ut över alla de vackra tornen på kända byggnader över hela Kph.
Brunchen var väldigt god, priset tror jag omfattade höjdtillägg, men det var det verkligen värt.
Vi struttade runt i huvudstaden på långt fler platser än vad som varit vanligt då vi tidigare besökt staden. Vännerna är från Jylland men kunde imponerande mycket om sin huvudstad, det gladde oss o Jan var riktigt duktig o promenerad glatt med flera Km. Tåget hem tog oss lika smidigt hem, helt utan störningar!

TACK kära vänner för att vi tillsammans fick uppleva Köpenhamn i vårskrud 2012!

Kommentarer

  1. Det är väl inte så konstigt att vi också vill bo i Skåne.det fick vi helt klart för oss när bästa vännerna flyttade till Råå. Det är planen på sikt. Men det är mycket som skall klaffa. Håll tummarna att det går vägen. Det där med att kunna bara ta tåget till Köpenhamn, det blir man lite avis på. Men skönt för er. Trevlig helg. 3M

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...