Otrooligt hög luftfuktighet...

... hela 92% och 100% vindstilla, dessutom ofattbara 22 grader även om det är mest mulet, nu på f m.
 De flesta går omkring ovanligt sakta o liksom kippar efter andan, jobbigt för dom som ev har luftrörsproblem.

På vårt område (hundfria) på campen har nu alla övervintrare, utom 4 ekipage, anlänt. Dom flesta kom som på rad kring den 1-2 Nov.

Vi har haft en riktigt låång frukost o lyssnar fortf på Mannheimer o Tengby på radion, tradition för oss att lyssna på Sv radio på lörd/sönd. SVT World är det som gäller på kvällarna, nåja ibland blir det Tyska (Viasat) program. 

Kommentarer

 1. Vi tittar bara på webbtv när det gäller svenska kanaler. I tv-n finns bara spanska kanaler. Borde titta mer på dessa för språkets skull...
  :-)

  sv: Jag vet inte vilka dadlar som säljer i affärerna, men dom i träden torde vara ätbara. För jag har sett hur folk står med jättelånga pinnar och slår ner frukterna och samlar in dom :-)

  SvaraRadera
 2. Duktigt av Vettel idag att köra upp sig från sista till tredje plats men inte lika bra för Alonso som var i behov av alla poäng han behöver för att knappa in på Vettel. Hatten av för Alonso och Kimi!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. 5.20 in i den här filmen kan man se Max otäcka startkrasch, han har nummer 89.
  http://www.supermoto-central.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1155:luc1-voo-superbiker-mettet-2012-&catid=19:news-videos&Itemid=6

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...