Stortvätt, en händelse ...

...i sig då det regnat så på sistone blir " die Frauen" här blir lätt hysteriska att få komma till en ledig tvättmaskin. Övervintrare har ju ALL TID i världen på sig. Trots det provar man alla tider på dygnet för detsamma, ibland efter mörkrets inbtott, tvätten läggs då blöt att vänta över natt för att hängas upp i ottan o då blir de ev regn igen? 
Själv knallade jag till tvättstugan kl 11, inga problem alls, då stod två lediga maskiner o väntade på mig. Igår blåste en perfekt svag östanvind o solen värmde gott så allt var torrt på två tim, perfekt o lite tur ska man ha!

Kommentarer

  1. Det är skönt när allt är rent och tillbaka i skåpen, och dessuton torkat av vinden.....

    SvaraRadera
  2. I somras på Camping Rubina Resort i Empuria Brava, hade vi holländska grannar runt omkring oss. En kväll i mörkret var det ett konstigt ljud bakom husvagnen. Vi smög naturligtvis dit och utforskade vad det var ljudet kom ifrån. Jo där stod en tvättmaskin och snurrade i skydd av kvällsmörkret. Tveksamt om jag kan rekommendera, men det kan vara skönt att slippa köa kanske. Ha det gott.

    SvaraRadera
  3. Längtar verkligen till våren när man kan hänga ut tvätten igen :) Det doftar sååå gott. Ha det fortsatt härligt och hoppas solen får stanna hos er ett tag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...