Vitaminer flytande...

... vad är väl så gott som ett glas nypressad apelsinsaft? Apelsinerna från Sierra de Gàdor (blir sötare i smaken efter nyår) man kan bara inte lugna sig att få dricka ett glas.
En säck (10 kg) kostar nu 4.50 Euro, lev till husbilsplatsen, förmodligen 5 Euro efter nyår ... i alla fall väldigt billigt jmf med hemma i Sverige ;-)

Idag skiner solen på oss redan från gryningen < kl 08 termometern visar nu kl 10 +15.5 sköna grader som lär bli dryga 20 i e m.
Sierra de Gàdor apelsiner, än lite små än ...

... o inte såå söta som efter nyår, men C vitaminrika!

Kommentarer

 1. Jag får alltid färskpressad apelsinjuice på morgonen under "apelsinsäsongen", det är helt underbart gott!
  :-)

  sv: Batteriåtervinning finns i dom flesta stora affärer som Mercadona, Carrefour, Lidl, Consum mfl. Brukar stå en insamlingscylinder utanför kassorna. Hos oss i alla fall.
  Batterier VÄGRAR jag slänga i soporna.
  Stora batterier ryms inte där, men då finns återvinningsstationer. Fast det kan vara lite onödigt byråkratiskt att slänga saker där:

  http://amacasa.wordpress.com/2012/06/07/onodig-byrakrati/

  :-)

  SvaraRadera
 2. Ja färskpressad juice kan inte vi heller vara utan på morgonen.

  SvaraRadera
 3. Jag gick in i en apelsinlund i Benidorm, när vi var där 2010 i slutet av juni månad, för att fota. När jag kände på en frukt var den så mogen att den föll i min hand. Jag lade ned den på marken, för att inte bli ertappad för snatteri, men hur gärna hade jag inte velat smaka på den. Jag kan tänka mig att de är söta och goda på ett helt annat sätt än de vi äter i Sverige. Njut och ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jovisst är det verkligen speciellt med apelsiner, skulle heller aldrg "norpa" apelsiner har samma respekt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...