Ensamma playa trädet skiftar ...


... nu färgnyans då vintern är över! Den är verkligen en raritet mitt bland alla palmerna. Jo, jo, vi har faktiskt vinter i Spanien oxå men temp håller sig hela tiden på go'a PLUs sidan ;-)

Kommentarer

 1. Jippi!!! Då är våren på gång även här! :-) Skämt åsido.....det har varit lite kyliga vindar på sistone. Ha det fortsatt gott önskar vi!

  SvaraRadera
 2. Jo, det är skönt med plusgrader fastän det är vinter :-)

  SvaraRadera
 3. Kunde ni inte ta bort verifieringen? Den är väldigt jobbig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo kan medge att det är väldigt jobbigt med de vassa NORDvindarna nu då vårtecknena (?) poppar upp ;-))

   Radera
 4. Det där med värmen är lite annorlunda än vad vi trodde, vi trodde att det skulle bli varmare längre söderut men ju längre ner vi kommit i Spanien desto kallar har det blivit. Nu står vi i Granada och det ligger ju lite högt så vi förstår att det är kallare här. Nu ska vi åka mot havet igen. Kram från oss alla fyra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK samma erfarenhet gjorde vi MEN denna vinter når de förfärliga nordvindarna ända ner till Cadiz, ganska ovanligt, ni hade ju oxå närmre till Atlanten därborta, garanterat varmare här o vid Cartagena kusten. Forts trevlig resa!

   Radera
 5. Det såg väldigt vackert ut det där trädet. Egentligen ofattbart att det står så pass rakt på stranden. Ha det så gott, vi önskar vi kunde säga att vi sett vårtecken, men nej då. 3 M

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Vilket datum hade ni tänkt er komma ner mot Fuengirola??? Vi får besök den 21 februari och 2 veckor fram!
  Hör av Er vore kul att ses
  Kramar
  Annelie O Gunnar

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, det var helgen 22-25 vi spånat om MEN vi måste hålla oss "hemma" på campen då vi havererat en taklucka, vi måste ta emot en kurirsändelse från Forsbergs. Ha det gott vi hörs igen nån gång!

   Radera
 7. Vilket härligt träd! Skulle kunna tänka mej att sätta mej ner där, som Ferdinand under sin korkek :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Ibland sitter det en man o spelar trumpet just vid trädet, han stör ingen alls då, ser ut o låter som han stortrivs. Tror jag publicerat en bild på honom o trädet vid ett tidigare övervintringsår!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...