Gäster på besök...

...fantastiskt trevligt att få "Concorde vänner" (andra oxå) på besök! Vi hade soligt men kyligt väder sen i söndags. Vid Irene o Bernhards avfart i morse regnade o åskade det tyvärr. Såå himla trevligt att träffas o laga mat tillsammans o även gå/cykla/köra ut o äta god mat. Hoppas få lite bilder i mejlen från våra dagar tills, själv hann jag inte med kameran ;-)
Nu är åskovädret bortblåst o väderordningen är återställd. Vi inväntar spänt bästa väderförutsättning för att kunna byta en taklucka som kollapsade för en tid sedan. TACK Forsbergs fritidscenter för den snabba kurir leveransen hit!
Tack Bernhard för bilderna, här kommer några få:


Kommentarer

 1. Kul med besök, dom stod väl i Benidorm tidigare? Vad hade hänt med takluckan? Har ni samma skitväder som oss, här har det åskat, haglat, blåst och regnat, ett litet uppehåll blev det så vi kunde gå en prommis med Alonso. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vännerna bor på Villa Sol i Bdorm.
   Takluckans innerlucka har smulats sönder likt strösocker, helt otroligt, ytterluckan skyddar ju för sol. Matos inifrån utsätts den nästan aldrig för, hela lyftmekaniken var fäst i innerluckan som smulat sönder. Måste vara ett materialfel som Forsbergs/Concorde får hantera!

   Radera
 2. Alltid kul med besök - ha det så trevligt! :-)

  SvaraRadera
 3. Fråga: MÅSTE ni ha verifiering på kommentarerna? Det är faktiskt ganska jobbigt när man vill kommentera och det bara står en massa krumelurer som är halvt omöjliga att uppfatta...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, ordverifiering borttaget nu! Gillar själv ej det heller men hittade ej inställn tidigare.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...