Camp La Colina, L'AlbirFörsta stopp norrut blev på www.campinglacolina.es i Albir, torsdag 21/3. Vilket grillparty vi bjöds in till igår lördag, det blir till att stanna ett tag till. Många trevliga norrmän/svenskar/holländare här. De sistnämda stod för grillfesten o proffsig underhållning! Campingen, belägen i ljus skogsmiljö blir helt färdigbyggd i sommar, platserna är jämna, väl tilltagna o serviceanläggningarna är mycket fräscha. Kostar 20€ per dygn upp till 14 dygn sen sjunker priset som brukligt i Sp. WiFi 10€ per v, Ström 10€ för 40Kw.

Kommentarer

 1. På den campingen verkar det vara full fart på alla som bor där. Kul att de involverade er direkt i firandet och det ser ut som ni hade kul. Det gäller att passa på, i Sverige är många fortfarande inte utkomna ur idena, fortfarande lite trista och griniga efter en lång vinter. Kör försiktigt! 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu, tack för omtanken! +18,3 gr i Skåne nu!

   Radera
 2. Där var det fart och fläkt må jag säga :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja riktigt kul som avslutning på övervintringen 2012-2013. Ha det medan vi firar sommar hemma i Sv, dvs om det blir sommar nån gång där!

   Radera
 3. Visst ligger Albir strax norr om Benidorm, eller är jag ute och seglar totalt? Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stämmer, städerna hänger nästan ihop även med Alfaz del Pi ligger på andra sida N230 vägen mot Altea som ej heller är långt bort!

   Radera
 4. Oj, vad kul ni verkar att ha haft! Tänk att helt spontant bli involverade i en så´n fest! Härliga minnen, som gör att ni kanske står ut med att våren avvaktar i Sverige. :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. NU är våren här i Skåne, ofattbara +18,3 nu!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...