Takluckans foder kollapsade ...

Ovanför köksventilatorn fanns en "innerlucka" som smulades sönder likt strösocker för en tid sedan då jag rutinmässigt skulle stänga takluckan. Endast en liten glipa hade varit öppen då jag hörde kraset av en smulad innerlucka o massor föll ner i köket genom fläktgallret! Det var oväder på G så vi fick tejpa fast ytterluckan med silvertejp på taket. Den blev kvar, tack o lov, under flera påföljande ovädersdagar.
Dagen då rätt väderförhållande för ommontage infann sig blev den 1 Mars. Liite komplicerat var det men vi hade ju installations-instruktionen i vår "manualväska" så det gick vägen genom att tolka den baklänges. Det blev jättebra, både maken o jag är ju tekniskt lagda ;-)


Kommentarer

  1. Oj vilket missöde i ovädret! Jag är fylld av beundran över er kunnighet! Vad duktiga ni är båda två! Med glimten i ögat och humo i blicken sa min dotter en gång: Mamma, du är en teknisk katastrof! Det är till fullo med sanningen överensstämmande. :-) Tur att Ingemar älskar att läsa bruksanvisningar! Ja förmodar att ni har mer att åtgärda med luckan, innan det är färdigt. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä-nä luckan monterades klar vid ovan nämda dag o det blev perfekt. Det enda som var ett aber att de-montera framgick ej av monteringsanvisningen så det blev till att läsa den baklänges (på Tyska). I ett av mina yrken skrev jag just användar instruktioner på främmande språk DET har jag haft nytta av många gånger i livet.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...