Delger NYHET ang Europaguiden-Camping Cheque

Nyheter

Sista- minuten -
CAMPINGGUIDE 2013 - NU MED GRATIS BETALNINGSKORT!
05/12/2012

Europaguiden från Camping Cheque är först med en speciell nyhet för campare, som vill bo på förstklassiga anläggningar under lågsäsong för endast 15 Euro per natt för två personer.
Under 2013 kan alla, som köper Europaguiden, gratis beställa ett av Camping Cheques smarta betalningskort.

Välj mellan spännande destinationer under semestern

Kanske vill du bo på en slottscamping i Frankrike, eller njuta det goda livet i Italien. Camping Cheque erbjuder dig ett urval av 627 campingplatser i 24 länder från Marocko – Skandinavien. Överallt till samma låga pris, 15 Euro per natt för två personer oavsett om du bor i husvagn, husbil eller tält. En hund och el ingår i priset.


Guide med gratis digitalt betalningskort

Camping Cheques Europaguide har kommit ut under många år i samma form, men inför 2013 presenteras en rad digitala erbjudanden. Detta som ett led i att camparnas resvanor ständigt ändrar sig.
En Camping Cheque App för smartphones har redan blivit en succé i Europa.
Det digitala betalkortet Silver Card, är nu möjligt att erhålla gratis.

Medan de digitala möjligheterna ger en större flexibilitet för camparna att betjäna sig själva var och när som helst, så ändras ändå inte grundidén hos Camping Cheque; nämligen den goda campingupplevelsen med hög kvalitet och service till ett fördelaktigt pris utanför högsäsongen, säger Camilla Dvinge på Camping Cheques skandinaviska kontor.

Massor av campinginformation

Europa Guide 2013 presenterar campingplatserna i nätverket. Faciliteter, serviceutbud, antal uppställningsplatser, kontaktupplysningar, sevärdheter och speciella erbjudanden.
Gratis medföljer ett separat Europakort som man kan ta ut och planera efter.

Europa Guiden 2013 kostar fortsatt endast 6 Euro + porto och kan köpas hos Camping Cheque Scandinavia på www.campingcheque.se eller på tel. 0046 (0) 406 935 841.

Ytterligare upplysningar:
Camping Cheque Scandinavia, tel. 0046 (0) 406 935 841

Kommentarer

 1. Nu såg jag att svaren på mina nya frågor egentligen fanns här... ;) Tack för det!

  SvaraRadera
 2. Jag har mer och mer börjat gå in för hotell-camping... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar vi oxå det är praktiskt att anlita samma arrangör o dom har alltid bra erbjudanden i EU, även då vi ej åker iväg utan husbil!

   Radera
 3. Hejsan!

  Varmt tack för kommentaren hos mig. Det gläder mig alltid när jag får komma på återbesök. Jag förstår att husbilslivet måste vara ett trevligt sätt att förflytta sig både i Sverige och utomlands.

  Ha en skön fortsättning på våren!

  SvaraRadera
 4. Vi bodde i somras på just en slottscamping, nära Normandie i nordvästra Frankrike. På campingen satt vi och fyllde på vårt Silvercard från vårt bankkonto. Sedan bodde vi i en härlig och stor slottsträdgård till en ringa kostnad. Lev väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det att finna både silver-/guldkorn hos Kawan clubs Camingcheck system. Man lever bara en gång o den gången ska vara kantad med livets upplevelser!

   Radera
 5. Välkommen åter. Har läst ifatt inlägg hos er. Ni ser ut att ha haft det bra, liksom vi. Nu gäller det att njuta av den svenska sommaren innan nya turer planeras med Camping Cheques Europaguide eller på annat sätt. gäller att ta vara på alla möjligheter.
  Ha dé bra! Elisabeth

  SvaraRadera
 6. Hurrah, that's what I was looking for, what a information! present here at this blog, thanks admin of this website.

  Here is my blog :: http://www.tedxyse.com/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...