Genom EU efter övervintring 2012-2013

Sällan (på 7 övervintringar) har vi haft så stabilt övervintringsväder på Spanska sydkustens Roquetas de Mar som denna säsong. Inte några överaskande värmetoppar eller kölddalar heller utan en mycket jämn temperaturskala som passat oss utmärkt. Vindstyrkorna har tidvis varit jobbiga men ej extrema heller. Det var därför aningen trist att riva vinterlägret (kökstält m m) utanför husbilen o bege oss hemåt. Vi "drog på stegen" s a s eftersom vi visste vilket kyligt väder som väntade på oss norr om spanska gränsen. Joo-jo, det var svinkallt att ta sig genom EU måste vi tillstå, men nu är vi hemma o bilderna kommer i den takt som vi körde mellan den 21 Mars till 5 April.





Kommentarer

 1. Välkomna hem! Det är bara för gott att höra att ni är väl hemkomna och allt har gått bra. Fina bilder ifrån er hemresa och tack för läsning under vintern.
  Nu inväntar vi den svenska våren och tänk....vi kommer att få uppleva varenda liten vårblomma det här året.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för att ni delat er resa med oss. Skönt att höra att ni är hemma välbehållna och friska. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag kan tänka att ni haft härligt och förstår att det tog emot att köra norrut igen. Här har ju våren varit riktigt seg... Men någon dag släpper det väl, så ni har nog kommit hem precis i rätt tid! :)

  SvaraRadera
 4. Jag kikade lite på den där campingcheque-sidan, men jag måste fråga er lite hur ni har använt det? Letar ni campingplatser på nätet eller har ni beställt en katalog? Har ni skaffat ett sånt där kort? Hur funkar det? Berätta gärna! Jag blev nyfiken, men förstod inte riktigt på sidan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi köpte Gold member card för en ringa kostnad. Internetbaserat konto där man köper checkar i förväg med låång giltighet. 15€ per önattning. Vid incheckning visas Gold kortet o campingen ser att du har teckning o du får en utskrift som visar hur många nätter/checkar du förbet. Gold card medl får en katalog, EU karta, 3 Season Magasinet årligen, man samlar Loyalty poäng o fördelar som t ex gratis förbokning av camp plats. "Kawan group" som står bakom är en stor aktör i resebranchen o fler o fler camp/stug/bungalow uthyrare ansluter sig.

   Radera
 5. Ja... Vad skulle ni hem och göra - nu börjar den bästa tiden här ju!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åja, nu har vi 18,3 plus alltså, det är VÅR! Har köpt penseer idag ;-)

   Radera
 6. Tack för svar! Blir det billigare än att campa annars, eller är det så att man får lite finare campingar till bättre priser? Finns det många campingar att välja på?

  SvaraRadera
 7. Def finare campingar generellt med bra plats för "oss lite större"! Kostar alltid 15€ för 2 pers/natt. Det finns 627 camp platser nu i EU, nya tillkommer hela tiden.
  Kolla hur många andra boende här www.holiday-cheque.com

  SvaraRadera
 8. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...