7/9 Måndag (Birgittadagen...

...då pappa levde ringde han o grattade mig).
Efter soliga, 19 gr myshelgen på Greven ställplats körde vi mot Holland till Ulft. En lantlig ort med villor o bondgårdar med djurhållning i obehindrad blandning, tillhör som bekant forntiden i Sverige.
Transport Techniek firman "kopplade upp sin felsökningsdator" till vår VB-luft suspension" o fann orsaken till varför vi åkt något något "hällörade" den sista tiden o lyssnat på ett öronbedövande tjut från (vad vi sista tiden betraktat som lilla terroristen) dvs den lilla fjärrstyrningsdosan.
Nu är den åter vår vän då touchknapparna utför det vi vill med bilens lutning på alla håll o kanter. Dom bytte en "Kleppenblok 12 V" som i princip styr allt på luftfjädringen.
Vi fick sen en mycket behaglig resa ner till Klüsserath i Moseldalen.

Nöjda att äntligen vara på G söderut på riktigt, intog vi på Gasthauset vid ställplatsen Klüsserath, en som vanligt suveränt fräsch sallad. Cordon Bleu med potatis crocetter o god dryck, smakade o kändes som mitt-i-prick denna Birgitta dag.

Jan släpper just ett glädjerop över att bilbatteriet mår bättre än någonsin! Såklart har det varit onödigt ansträngt pga att luftfjädringen inte mått bra, då gick den ekvationen ihop, man lär sig något nytt varje dag!

Kommentarer

 1. Trevlig resa söderut. Kör försiktigt. Kram till er båda.
  Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära svärdotter, vi mår prima o njuter nu medelhavsklimat!

   Radera
  2. Det låter härligt. Jag längtar redan efter våren, men hoppas på en lika fin vinter som det varit dom sista åren först. Kram

   Radera
 2. Ser att ni är på gång söderut. Vi tar det lugnt och befinner oss i södra Frankrike hos en kusin till mig. Vi önskar er en trevlig fortsatt resa. Kanske vi ses söderut!

  SvaraRadera
 3. ha en trevelig resa søderut vi har redan kommet ner til spanien i Benidorm på Orange grove der vi stod i fjor vinter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, njut er vistelse där, vi ska bo på La Colina en v!

   Radera
  2. ja La Colina er en superfin plats vi hadde også tenkt å stanna der men vi får ha kvar husbilen her på Orange grove når vi flyger hem i julen ha en trevelig resa ner spanien

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...