Persimon...

...en annan Spanskodlad frukt som är helt fantastiskt god, kärnfri, söt o len i konsistensen, för att inte tala om så vacker! Har just käkat upp en hel själv.
https://www.icloud.com/photostream/#A6J0DiRHGTIka9

Kommentarer

 1. Hej Lena. Roligt att du hittat till min blogg. Ni ser också ut att må helt fantastiskt där ni är. Blir verkligen avis när jag läser alla bloggar som får vara i Spanien vintertid. Nog gillar jag våra 4 riktiga årstider som vi har här i Norrland. Men man kan väl längta till värmen ändå:-) Sv. Håller med om att Mac är här för att stanna...åtminstone hos mej. Det är den absolut bästa dator jag någonsin ägt:) Ha en fin kväll.// Deciree

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fyra årstider är fint, hemma i Skåne har vi egentligen bara tre ;-) Mac har funnits i Sverige sen 1983, då såg den ut som en liten fågelholk men den startade en revolution vi nu tackar för!

   Radera
  2. Hej på er. Kikar bara in för att säga att min blogg försvann idag..vardagslitter.com. Jag bloggar nu från min gamla adress....Vardags-glitter.blogspot.se. Hoppas vi ses igen:) Kram

   Radera
 2. Dom är verkligen jättegoda :-)

  SvaraRadera
 3. Dessa har vi nog inte sett på sommaren. Vad goda de såg ut. Kram

  SvaraRadera
 4. Tror inte att jag ätit den frukten... Det finns ju mkt exotisk frukt att köpa här, men det brukar jag inte göra... Ser god ut :)

  SvaraRadera
 5. sv: Ja, dom spanska albondigasarna får man ju ofta i en tomatsås eller så. Fast det är också jättegott (ja, jag är ett matvrak... ;-) )

  SvaraRadera
 6. Persimon är jättegott. Vi brukar byta ut de smaklösa tomaterna ibland och ta persimon i salladen istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom är goda i sallad också! Vi köper alltid salladstomater som har bra smak MEN är inte alltid så vackra ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...