Hjälp med glasögon...

...i Spanien resp Sverige. Före avfart från Sv försökte jag snabbt att få hjälp hos Synsam (inköpta där) för jag hade tappat en näs-stödplopp på mina Silhouette glasögon (tillverkade i Österrike). Det var näst intill omöjligt säger biträdet i butiken för väntetid o komplikationen med att byta en sådan kräver att man måste ev. byta hela näshållaren. Va! utbrast jag halvt chockad på ett par brillor som kostat 10'000 Sek, det är inte möjligt, då får det vänta till våren sa jag o gick ur butiken.

Idag fick jag hjälp i en Spansk optiker butik. Det tog max 6 min o kostade GRATIS gissa om jag blev glad. Även om reservbrillorna alltid är med har man ju sina favortiter ;-)

https://www.icloud.com/photostream/#A6GqkRUiGw4Vi7

Kommentarer

 1. Märkligt, Sverige som ska vara bäst på allt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suck, suck tyvärr stämmer det inte längre ;-]

   Radera
 2. Visst är det fruktansvärt dyrt hos optikerna. Jag beställde mina nu för 2 veckor sedan...hos Lensway. Jag är jättenöjd över mina nya glasögon. Jag har steglöst focus, fotokromatiska ( mörknar ute) plus alla andra behandlingar. Jag köpte dessa för 1750 kr...pga jag beställde mina glasögon för första gången hos just Lensway. Dom är så bra och jag ser bättre än jag gjorde med slipningen av mina förra glasögon hos Specsavers. Ändå är dom så billiga. Hoppas det går bra för dej och dina glasögon nu då. Ha det bra. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ofattbara prisskillnader, undrar vad det beror på, svårt att jämföra också då branchfolket har olika facktermer på glas etc. Viltigt oxå att ej behöva skifta brillor framför dator/läsplatta, dom ska funka överallt menar jag. Lycka till med dina!

   Radera
 3. Själv måste jag ha två par glasögon, skulle ett par gå sönder, måste jag ha ett par i reserv, annars tar jag mig inte hem. Dessa är också inköpta på Synsam och kostade samma per styck som dina. Bågen runt glaset gick sönder titt som tätt. En gång första semesterdagen i Spanien. Jag fick två par nya utan kostnad. Döm om min förvåning. Visst blir man glad som du blev. Kram.

  SvaraRadera
 4. var i albir å kjøpte spesialglass i mina briller skifter farg long life å repfri ...kommer fra Tyskland 3000 spend å da var synstesten gratis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen