After sale service...

... viktigast av allt! Och så glad man blir på resa eller långtids bortavaro/övervintring på fjärran mål, att få paket från "Forsbergs fritidscenter, Hyssna". TACK för snabb leverans av en förlorad hjulkapsel Jari :-)
 https://www.icloud.com/photostream/#A6GdPblXJGNfcR

Kuriosa: Idag, på Samernas narionaldag har vi haft årets varmaste dag +23° på Spanska sydkusten. MEN storm i 1,5 dygn ;-)

Kommentarer

 1. Svenska grannar till oss här på El Raco, som äger en Bürstner köpt i Tyskland, råkade låsa sig ute för nån månad sedan. Bosse ringde då till Östgöta Camping i Mantorp (där vi köpt 4 husbilar) och beställde ett nytt lås till bodelsdörren och exakt 6 dagar senare fick dom sitt nya lås i ett paket hit till ner El Raco.
  Vi håller verkligen med dig - denna After Sale Service är VIKTIG och företag som håller den servicenivån växer nog inte på trän !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt, det är en överlevnadsfaktor för säljföretaget skulle vi vilja beskriva det! Det var ju drastisk att behöva nytt lås vid utelåsning. Då byter vi digital kod om det skulle hända!

   Radera
 2. Men så härligt att ni fick leveransen till er där ni är. Desto roligare att få köra hem med hjulkapslar på alla hjulen:) Det är så härligt med bra service:)) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt ja! Hemfärden blir mera komplett på så vis ;-)

   Radera
 3. Service är det viktigaste vi har på lager, brukar jag svara våra kunder. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, visst kan man förstå att lagerytor kostar, då är underleverantörs logistiken viktig dvs att man är först i ledet hos dom! Den mest välsmorda logistiken jag någonsin sett i verkligheten var hos datortillverkaren DELL på Irland (Europa ansvariga) där hade inga delar längre liggetid än 24 tim, i princip rörde dom sig hela tiden mot färdig produkt! Man var då No. 1 hos Intel som tillverkade dator processorer!

   Radera
 4. Vi har också haft en skön dag. Sol, men lite blåsigt - dock inte stormvindar :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...