Fikastund med...

...Inger & Ingemar "Ingers blogg" hos oss i Roquetas de Mar, var ett trevligt återseende idag, det var hela två år sedan vi sågs, usch vad tiden går!
Inger bloggar ute från västsidan o jag från syd/östsidan av Iberiska halvön sen flera år, då är det kul o ses emellanåt.
Övervintrare den gångna säsongen klagar allmänt på blåsten, men om jag tänker efter hade vi riktigt många helt vinstilla dygn i höstas. Skönt har dock varit att regnet varit näst intill obefintligt :-)
Forts trevlig resa på er Inger & Ingemar o tack för ert besök!

Kommentarer

 1. Vår upplevelse är att denna säsong har vi haft väldigt lite blåst, det är inte många gånger som vi varit tvungna att veva in markisen, vi har inte heller haft många regndagar även om det kommit en del regn igår och idag.

  SvaraRadera
 2. Tack Lena och Jan för att vi fick besöka er! Det var trevligt att träffas igen. Ja, visst går tiden fort, alldeles för fort. Ta väl hand om er och njut av dagarna ni har kvar i Roquetas nu i vår. Ta det lugnt på hemfärden, så hoppas vi på nytt återseende nästa övervintring! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tiden går fort...det gäller att ta vara på tiden. Kul med besök:) Kram

  SvaraRadera
 4. Trevligt med finbesök :-) Men visst går tiden fort...

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att ni hade en härlig stund tillsammans.
  Nu när jag vet, kan jag se var du fotograferat din "header" . Tidigare har jag bara tänkt på den som en vacker bild med underbar himmel. Elisabeth

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...