Övervintringlägret demonterat...

...under årets varmaste dagar har vi nu demonterat vårt övervintringsläger som vi haft sedan 21 Okt 2013. Lugnt tempo o några uppgifter tidigt och lite i seneftermiddagssolen så flöt det fint. Hytten vi hyr tills med Dk vännerna underlättar verkligen så nu är det inlagt o klart, vi lämnar på sönd. Ska bli kul o resa långt o komma hem igen så småningom.
https://www.icloud.com/photostream/#A6GlxzuqJfJiEd

Kommentarer

 1. Nog kan det kännas härligt ändå att få börja köra hemåt efter så lång tid borta:-) Men för mig som läser om er o hur ni har det där i värmen...längtar dit istället:) Det har varit trevligt att få lära känna er lite mer och att ni delar med er av er berättelse o av era bilder:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant! Osså väntar avskedsmiddag idag o det är ju både trevligt o nya framåt planer som smids o det är också kul ;-) :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack detsamma vi ger oss in i the real world nu ;-)

   Radera
 3. Då ligger ni före oss i planeringen. Vi räknar med att lämna El Raco på söndag den 6/4 och drar oss sedan långsamt norrut. Hade tänkt få med nån vecka eller två i Mosel om vädret blir så fint som det kan bli i Mosel i mitten av april.
  Kör försiktigt !
  PS. 6 svenska ekipage har nu lämnat El Raco för att sakta dra sig norrut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, ha en bra tur hemåt ni också!

   Radera
 4. Oj! Jag läste "demolerat" i rubriken och blev förskräckt. Men så farligt var det ju inte :-)

  Ha en bra resa hemåt!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha-ha, sköt om er nu tills vi återkommer o bloggar igen!

   Radera
 5. Det är otroligt starkt gjort, att bo så länge på samma plats. Det skulle inte Matts Torebring med fru klara av. Ni är verkligen uthålliga. Kram & Må gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis på pricken så är det, en fast punkt o massor av "Smarta" utflykter. Vi har även tillgång till bussutfärder med guide, det blev ej av denna övervintring dock. Kram o lev väl :-)

   Radera
 6. Praktiskt att kunna ha en del grejor kvar till nästa säsong! Elisabeth

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...