Spanska bakelser...

... är olika de Svenska, dom har sällan vispgrädde utan vispad äggvita, men fikar man på café kan man få vispgrädden bredvid. Kolla så smart inslagning av bakelserna man gör, inget slöseri med kartonger här inte då man vill ta med bakelserna hem ;-)

https://www.icloud.com/photostream/#A65BydzFHDXRN

Kommentarer

  1. Sen är ju oftast vispgrädden (till efterrätterna i alla fall) sån där sprutgrädde som rinner ut och blir lite vattnig... Nej, tacka vet jag prinsessbakelser :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, alla har sin favo ;-)) o jag tackar heller inte nej till prinsess...

      Radera
  2. Visst är det skillnad på våra och deras bakelser. Oftast är dom finare att titta på än att äta, men det är ju charmen tycker jag.
    Tack för bilden på inslagningen, har gjort en Budapestrulle som jag ska ta med till min mor! Perfekt lösning, tackar.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är dem söta, de små guld-eller silverfärgade faten! Nu är vi i Vera och det går sakta norrut. Tack snälla ni för gott kaffe och trevlig pratstund hos er! Ha det gott och ta det lugnt med ihoppackningen! Kram!

    SvaraRadera
  4. Vem kan motstå dessa frestelser, i alla fall inte jag. Kram & Må gott

    SvaraRadera
  5. Åhh, dom såg jättegoda ut ändå:) Smart bärhandtag också. Kram

    SvaraRadera
  6. Vi föll och faller för bakelser! Elisabeth

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vinterboet 2017...

Klappat o klart...