Gissa vad det blev...

... en ny mobiltelefon, eftersom den gamla Samsung (7 år gammal) knappt håller ihop, en riktig trotjänare har det varit. Den nya är en ??????
... som ligger där på köksduken, designad av Lena Linderholm.

Getingspionen konstaterade igår att vi har getingar på loftet ;-[ ska ringa Anticimex för att med glädje skänka bisamhället till någon som blir glad trots att det i år är ett särskilt gott år för dom små liven som mänskligheten så väl behöver ;-])
https://www.icloud.com/photostream/#A6GVfZ2vJKhVoB

Kommentarer

 1. Alltså... Jag har aldrig sett en Samsung med rund "startknapp" så jag gissar på en ifån?
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, avvakta svar till i morgon (tidigast) Sverige är ju stämgt nu! Sorry!

   Radera
  2. Självklart har skarpögda Ama rätt o dom flesta vet ju att jag är ett Applefån, redan 1983 fick jag min första Apple dator som liknade en fågelholk, vilken värld som öppnade sig då för den som behövde rita lite streck o skriva texter till strecken, det har ju hänt mycket på fronten sen dess :-)

   Radera
  3. Weehoo!!! Vad vann jag? :-D

   Radera
 2. Äran får räcka, ok!? ;-) :-)

  SvaraRadera
 3. Visst behöver man ny telefon ibland. De sista gångerna har jag valt en Samsung i stället för Iphone. Det är gott om getingar i år och mer blir det väl efter den här värmeböljan. Safttider, brukar de ju komma fram. Ha dé gott och hälsa! Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Getingarna är lite annorlunda hos oss, än berkar som ej intresserade av vad vi har på bordet under markisen som kommer emellan oss o getingarna, men. dom brukar kanna av matdoft ändå. Kanske har vi tillräckligt med blommor, ja lavendeln vlommar faktiskt ;-). Ha det ni ocå!

   Radera
 4. sv: Jag ska nog skaffa mig stålhättade skor så jag vågar mig ut på promenad här bland "alla" krabbor...
  :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis till din nya mobil:) alltid roligt med nya mobiler. Har själv en 5s. Getingarna har ökat i antal i sommar, det har vi sett. Gillar dom verkligen inte. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. 5s här också ;-) Cåra getingar stör oss en ÄN ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...