On the road again...

... mot Ulft i Holland styrde vi den 13 Okt för en smärre rep. på höger fram VB-sytem luftfjädringen på vår Concorde. Två bussningar byttes på båda sidor för att undvika ojämnt slitage, snabbt o entusiastiskt liksom proffesionellt jobbade dom. Vänligt bemötande som alltid av ägaren, språkkunniga i Engelska o Tyska ev. mera.
Firman i Ulft heter Transport Technic. Dom kan ALLT då det handlar om tunga fordon o MC.
Vi såg flera intressanta bilar/MC i hallen där som skulle deltaga i den mycket krävande ökentävlingen vi gärna följer på TV, "Dakar rallyt".
Eftersom dom mekar sen flera år åt Dakar rallyförare skulle dom även i år ge sig iväg med ett gäng mekaniker för att acklimatisera sig i Argentina ca 3 mån.

De sista 10 dagarna före avfärd hemma, gick vi färdigpackade mest på tomgång. Delvis pga byte av husläkare (den tidigare avled i Jan 2014) och vår årliga provtagning fick vi själva ta tag i för att få det gjort i tid. Vi kom därmed iväg 10 dagar senare än tidigare åtta år 😲😴
https://www.icloud.com/photostream/#A6J5HumnGNpZlt


Kommentarer

  1. Så bra att ni fick hjälp av kunniga mekaniker.Vi har nu kommit ner i Belgien på vår väg mot Portugal. Ha dé gott! Elisabeth och Lennart

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det måste kännas att få professionell hjälp. Inte minst när det är långt hem. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...