Nätlös...frivilligt...OCH

...barfota, klädsel =Sahara, temperaturer >24° PLUS, alltså nattetid, då klarar man sig utan det mesta ha-ha...jodå vi har både vatten o bröd ;-) Men jag vill försöka nätvägra ibland för att slippa det bruset o få tid till annat t ex de trevliga övervintrings grannarna vi har här på campen. Inte många av dom har "inet".
Men alla har liksom vi mobiltelefoner o kan nås o komma i kontakt med dom man behöver.
Pappersposten har vi eliminerat o skaffat en E-postlåda istället, en bit på väg att minska pappirflödet av "snigelpost" när fler myndigheter o företag i Sv ansluter sig. Tyvärr inte så många än! Danskarna har kommit längre med det!
Nåja 1 v per månad strävar vi efter att tvingas köpa WiFi... av en operatör som låångt ifrån "äger" inet, för det gör ju ingen NI VET MIN INSTÄLLNING TILL DET SKOJERIET!
Får se hur mycket det kommer att kosta oss eller hur få det att funka denna övervintring ;-/
Hav tröst det kommer livstecken från oss när ni minst anar det :-) :-)

Kommentarer

 1. Själv är jag nog nätmissbrukare. Det är så kul att följa alla bloggvänner. Man ska ju bara göra det som är troligt, det får inte bli något mäste. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att mitt jobb som IT chef botade mig! MEN jag gillar oxå att följa bloggare, det är inet operatörwrna jag ogillar :-(

   Radera
 2. Jag är grymt nätberoende... Skulle inte greja att ha tillgång bara en vecka per månad. Det får kosta vad det kosta vill! Ja, nästan i alla fall... ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...