Storm/orkanstyrkor i 30 tim...

...det kräver en del uthållighet o sömn blir det inte mycket av :-/
Tack o lov har inget av vår övervintrings utrustning gått sönder, men diverse skavanker har vi upptäck efter översyn (ex en hörnsöm i kökstältet har öppnat sig ca 10 cm), för att inte tala om hur skitigt allting blev. Ett skitbrunt klibbigt sanddamm täcker det mesta. Husbilen är inte vit längre o fönsterna kan man knappt se ut igenom. Även de annars gröna träden o palmerna blev bruna i ett slag :-( En del blev avtvättat igår kväll, för annars kan man ej ta i det!

I natt fick vi sova en helt lugn natt o prioriterade inbjudan att fira Karens födelsedag. Vi begav oss till favo Tapasbaren vid havet (tyvärr utan kamera).

Det gjorde massor av Spanska familjer oxå för det verkade som om ALLA var på benen, barer o restauranger hade mängder med gäster. Söndagar går man ut hela familjen i Sp man har trots allt råd o det gläder oss att se :-)

Efterpå kaffe i Karen o Thorkilds soligaste uteplats hörn. Där man förutom det goda kaffet o chokladbit, njöt av hennes fina blomsterarrangemang som med "gröna fingrar o smak för sten ting" är väldigt njutbart :-)
TACK FØR EN DEJLIG TAPAS O KAFFE MED ER BÆGGE TO!!!


Storm/Orkan bilder Karens födelsedag firades

Kommentarer

 1. Här i Benidorm har vi också haft kraftig blåst, men inte så våldsam som hos er.
  Tillräckligt dock för att det ska vara svårt att sova om nätterna !

  Vi blir avundsjuka på er när vi läser att ni besökt Tapasbaren Aurora !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tursamt för er, det var den första blåsten, sen vi kom hit 23 Okt, om prognosen stämmer är det mer på G Tisd och Onsd ;-/ Nåja, snart blir det förhoppningsvis mer väderharmoni mellan norra o södra EU, då lugnar det sig :-) Aurora var smockfullt, ja även de andra strandbarerna för den delen! Ha det gott, hälsa Vera med Matte o Husse!

   Radera
 2. Här i Benidorm har vi också haft kraftig blåst, men inte så våldsam som hos er.
  Tillräckligt dock för att det ska vara svårt att sova om nätterna !

  Vi blir avundsjuka på er när vi läser att ni besökt Tapasbaren Aurora !!!

  SvaraRadera
 3. Ja här i Benidorm har vi också haft blåst men som tur är har vi inte haft någon sandstorm ännu. Vindskydden står upp fortfarande peppar peppar. Kram på er, hälsa Pjuske!

  SvaraRadera
 4. Vilket väder ni har haft!!!! Det har blåst en del i Portugal också, men inte i närheten av det ni beskriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prognosen ser faktiskt "ännu värre ut" vad gäller vindstyrkan de närmsta dagarna med början ikväll, inte kul, men man får ta det onda med det goda dvs inget regn!".

   Radera
 5. Hu så hemskt, tråkigt jobb och att ta tid till att tvätta och röja upp. Sanden som fastnar på taket kan vara riktigt svår att få bort om solen hinner bränna in det. Kram & Må gott trots allt.

  SvaraRadera
 6. Usch, inget vidare med hård blåst! Vi har som tur är klarat oss hitintills! Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu nordliga vindar men sol med så kraftiga vindbyar är ändå otrevligt, man vill ju ej få något flygande på sig ;-/

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen