Rullade vidare...

... från Greven via Köln till Polch
Ställplatsen ägs av husbilstillverkaren Niesmann Bischoff; ca 12m ekipage*, gratis P-plats med 12 Eluttag, myntapparat 0,50€/Kwh. Tömning av fasta/mobila tankar och färskvatten påfyllning finns runt hörnet mot betalning. Gratis Wifi voucher, hämtas i receptionen.
Ställplats POS N50° 18' 3" E7° 18' 37"

Området intill är ett populärt utställnings, affärscentra för husbilsfolk i behov av kläder/tillbehör/service/inköp av husbil. Tankställe med LPG finns oxå. Bageri, turkisk pizzarestaurang, postkontor, blom-present-pyntbutik och uttagsautomat finns oxå.

Vi gjorde inköp av bl a tankrengöringsmedel som var prisvärt i jmf. 
Utställningsfordon; hela modell utbudet Niesman Bischoff inside Clou, Arto liksom Concordes alla modeller, nytt/begagnat.
Är man hängiven Webergrillare med lust på fullt sortiment, då är detta rätt ställe! 

Vi hade en relativt köfri resa hit, men flera som kom efter mörkret föll, hade stått i kö timvis och/eller letts ut på andra vägar pga Köln SÖ Autobahn totalavstängts i sö riktning (otroligt ovanligt)! Anledningen var att vägarbetarna hittat en blindgångare från andra världskriget som skulle tas omhand, fortf. efter 70 år(!) göres fynd.

*ett nybyggt ekipage som ö nattat här var stort som en SJ buss och från sitt garage rullades det ut en svart Porsche värsting! Vi kände oss små i förhållande till dem.

Kommentarer

 1. Vi håller verkligen med er om byn Polch - en riktig "godisbutik" för vuxna med fabriken Niesmann&Bischoff och husbilsförsäljaren Niesmann Caravaning på andra sidan gatan med både nya och begagnade Bürstner, Concorde (samtliga modeller), Hobby och Hymer och för att inte tala om - deras tillbehörsavdelning och alla Webergrillar...!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, idag njuter vi höstsolen här o det är 16°, inte helt fel ;-))

   Radera
 2. Kul att du delar med dej av gps positionerna:)) Ha det fint. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessan, håll tillgodo, bara kul att dela med sig av POS kanske kan komma till nytta!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...