Forts blåsigt väder...

...och BARA 15° varmt! Gårdagens storfejande av smuts o sand på uteplatsen förtjänade en belöning idag tyckte vi. Gjorde först veckoinköp på LIDL, där jag mötte vänner o fick ett långt samtal med våra Dk vänner, ja vi har inte varit i närheten av varandra på flera dagar, pga stormarna, då finns en hel del att snacka om ...
Därefter gjorde jag tills med maken en närmare inspektion av grannorten Aguadulces nyaste Consum butik. Wow, vilken fantastisk sortering dom hade, tur för börsen att jag redan veckohandlat för LIDL priser är det ingen som slår härnere. Dessutom gillar jag 'Milboa' mejeriets produkter som jag ej finner hos andra.
Magen kurrade hos båda och närheten till nya favo tapas restaurangen gjorde att vi hamnade där o njöt ännu ett par oprövade tapas förutom torsk tapas som vi tidigare ätit. Vi satte oss som vanligt i det inglasade, infrauppvärmda o trivsamma delen. På ett kick blev alla bord upptagna, liksom hela deras inomhusservering, kl var 13.20!
I lördags var vi på 'Verkstads Party' ett Tyskt par* som tills med verkstaden bjudit in alla på campen, många kända ansiktet alltså, flest från vår gata! Härliga tyska korvar med tillbehör bjöds det på där (bilderna ligger mot slutet).
Bilderna på Hibiskusblommorna står i lä för vinden då de utslagna blommorna annars vill bli missbildade.

*Andra generationen som övertagit fars o mors campingplats o mor o far hyr nu istället lägenhet inne i Roquetas. Praktiskt då barnen besökte dom härförleden att kunna bo hos farmor o farfar.

AguadulceVerkstadsPartyetc

Kommentarer

  1. Man måste vara beredd med kläder om det skulle bli blåsigt ...som ni har det nu. Tråkigt med blåst o lite kyla när man är på semester m husbilen. Men värmen kommer nog åter :) Ha det fint. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Dessan, det varierar snabbt här på sydkusten, idag har vi 23° och mindre blåst! Alla på campen har tvättat bort ett tjockt lager röd Saharasand idag från sina fordon mm mm, riktig skitgöra men det är smällar man får ta ha-ha!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...