Hemma igen...

...förra fredagen rullade vi från Fehmarn Burg ställplatsen till hemmanet via Öresundstunneln/bron. Sen dess har vi varit OFF med diverse bestyr som alltid vid hemkomsterna från söder. Tvättmaskinen (ny 2015) stod pall för alla körningar och husbilen är tvättad utvändig, men massor av städ inne i bilen kvarstår, för att inte tala om alla villabestyr som kommer efterhand.
Lite bilder blev det på slutet under färden hem, se nedan.

Sista bilderna hemresan 2016

Kommentarer

 1. Välkomna hem !
  Fint att hemresan gått som på räls hela vägen från Roquetas de Mar. Trist bara att det varit och fortfarande är så kallt norr om Spanien.
  Vi lämnar Benidorm nu på lördag den 23/4 och räknar med att vara hemma cirka den 14/5 då besiktning av husbilen måste göras senast veckan efter.
  Kramar från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tackar! Vi ska besiktiga 'Lilla My' på måndag. Concorden får vänta till Juni. Önskar er en bra och skön hemresa genom ett vårlikt EU. Kram från oss i Skåne

   Radera
 2. Välkomna hem till Sverige igen! Nu hoppas vi på en fin svensk vår och sommar :)

  SvaraRadera
 3. Välkomna hem till kalla Nord. Vi håller som bäst på att städa ur invändigt nu. Imorgon ska vi på fukttest, veckan efter på första 2 års servicen och i mitten på maj besiktning, så det är mycket nu. Kramar från Ljusterö

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...