Inställd operation...

...är precis såå tråkigt som text utan bild!
Jan-Erik skulle fått en ny höftled i morse MEN så blev det inte, trots den långa förberedelse processen så hände en malör då han just blivit uppkopplad.
Man upptäckte att en böld på hans rygg behagade spricka o öppna sig samtidigt som vätskefylld goja fuktade ner op. skjortan.
Lätt hysteri uppstod och allt avstannade, tiden stannade liksom för oss båda, så nära målet!
Det blev hemfärd igen och en ny procedur har startat med att få bort den där bölden o läka ut det istället o sen på det omigen!
DET VAR EN TRÅKIG DAG IDAG fast TACK ÄNDÅ DR. SOM FÖRKLARADE vad som annars kunde ske och DET ville vi ju absolut inte vara med om!

Kommentarer

 1. Nej, fy vad tråkigt, grusade förväntningar. Bölden behöver nog inte vara oroväckande. Birgitta hade det också vid ett tillfälle. Obehagligt! Väntetiden är jobbig! Krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matts Torebring; Tack, bölden är under kontroll via Distr. sköterskan som sagt väntetid är tråktid!

   Radera
 2. Men fy vad dumt! Ny procedur alltså... Men att operera under dom omständigheterna går ju inte. Håller tummarna för att det går snabbt tills operationen kan genomföras.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ama de casa; Tack, vi hoppas just på det, vill ju till Spanien före frosten slår till ;-/

   Radera
 3. Å nej vad trist och jobbigt!!! Men förstås bra att de vidtar alla försiktighetsåtgärder som de måste! Hoppas att det läker nu då och att ni får en ny tid snart! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. FREEDOMtravel; Jotack, känns samtidigt bra att kirurgen inte översåg med det! Kram

   Radera
 4. Så tråkigt för er att det blir sådär. Men läkarna vet nog vad dom gör. Bra att inte utsättas i onödan. Kram o ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessan; Tack känns precis så! Kram o detsamma

   Radera
 5. Åh vad tråkigt! Hoppas att det läker snabbt så höftoperationen kan bli av snart. Tråkigt när det planerade sedan länge inte blir av som det ska. Själva skulle Anders varit till doktorn för årskoll i torsdags men det blev inställt på grund av att doktorn var sjuk, detta är ju bara en liten småsak i jämförelse med vad Jan råkade ut för. Vi håller tummarna att allt går bra! Många kramar från oss.

  SvaraRadera
 6. Anders och Birgitta; Ja exakt! Då är det två gubar som väntar o väntar, lycka till ni också! Kramar på er från Skåningarna.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...