Sensommar ...

...sysslorna tilltog både ute o inne!
Årliga trimningen av trädgården påbörjad; idag blev det Persikoträdet och Salixträdets tur (som nästan hade blåst omkull i vintras).
Brukar trimma ner rejält när jag ändå är igång, men ... samtidigt ville jag "höja kronan" på Salix trädet, blev nästan för mycket, hoppas inte det blir en sträng vinter ;-/
Maken tvättade Concorden, ville prompt ha det klart före höftoperationen i kommande vecka.
Själv avslutade jag med tvätt o vaxning av instegsbrunnen.
Glada blev vi efter att ha gjort allt detta samtidigt som vi fick en skinande husbil i det varma vädret :-) :-)
Glädje är det också med egenskördade tomater nu varenda dag :-) :-)
Bilder sensommarsysslor

Kommentarer

 1. Trevligt med en fin och ren husbil! Vi håller också på att fixa med husbilen just nu. Vi har haft den på verkstad (berättar snart på bloggen) och igår var det tvätt av gardiner och annat fix...

  SvaraRadera
  Svar
  1. FREEDOMtravel; skönt med få kvm när det ska städas!

   Radera
 2. Vad duktigt ni har jobbat på! Ni är värda en lugn och skön helg nu :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ama de casa; Tack men såå blev det inte Jan-Erik körde >12 m ekipage till MX tävling o suportade sonen, 2 x bb och Ander W som serielag i Hörby MX, hörde just per tel att dom gnetade ihop en 4:e plats :-) Själv har jag gnetat med tvätt, förrådsstädning o bärplockning, pust stön så det kan bli i vissa helger, men toppenväder gav mig inspiration ;-)

   Radera
 3. Visst känner man sig nöjd när allt är fixat och lycka till med operationen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. JoY; stämmer! Men nervositeten var kännbar då Jan-Erik gav sig iväg med Concorden o grannens husvagn till MX tävling, inte kul om det hakar upp sig såå nära op. (Fick tel samtal nu att de är på väg hem) Ska vidarebefodra er lyckönskan, tack snällt av er!

   Radera
 4. Av bilderna att döma, såg bilen ut som ny. Vad roligt att åka i väg sedan, med en ren fin bil, när mannen är på benen igen. Att åka iväg i smutsig husbil, passar inte mig heller. Ha det gott i sensommarvärmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matts Torebring; tack detsamma rent o fint ska det vara!

   Radera
 5. Oj ska Jan operera höften, hur blir det med resa till Spanien då? Hinner han krya på sig så han kan köra dit? Kram till er båda från Anders och Birgitta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anders och Birgitta; vi ska till Spanien det är målet, även om det kanske blir senare än vanligt! Osså ska vi fira vännernas Guldbröllop på Fyn 30 Sept har vi tänkt (Jan har bestämt det o räknar med att denna op. 2 går lika bra som op.1), håll tummarna! Kram på er båda+Alonso och Grålle!

   Radera
  2. Vi håller alla tummar vi kan, i år åker vi förmodligen tidigare än vi brukar om allt går bra med läkarbesök och dylikt som ska ske i veckan. Vi har i alla fall bokat en specifik plats på Raco, säkrast eftersom det verkar bli mer och mer husbilar på rull. Kramar till er båda!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...