Efter skön vinterpromenad ...

... lite vinterbilder från trädgården. Överallt har snön packats samman, fortf. minusgrader och inte töväder, vackert med blå himmel och hoppfullt väntande på varmare temperaturer!

Bilder efter skön vinter promenad

Kommentarer

 1. Oj va mycket snö ni har. Gjorde kanske inte så mycket att ni var hemma i vinter när vi har haft så dåligt väder i Spanien. Pratade med en granne som varit här 18 år och aldrig haft så dåligt väder som den här vintern. Kramar till er!

  SvaraRadera
 2. Fina vinterbilder:) Det är också en jättefin årstid...med lite snö:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessan; jodå, men Spanien på vintern är toppen, blivit beroende efter 10 vintrar därnere ;-)

   Radera
 3. Anders och Birgitta; jo så kan man ju se det, även om vi saknat Spanien jättemycket denna vinter! Vintern 2015-2016 var enl. infödingarna, den torraste vintern på 71 år, men stormarna tycks dom ej bry sig om. Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Härliga vinterbilder! :-) Fast snön gör sig bäst på bild trots allt. Inte i närområdet... Om man inte ska åka skidor då :-)

  SvaraRadera
 5. Ni har lite mera snö än oss och mera sol också än vad vi har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matts Torebring; Verkligen! i a f så pass mycket snö att vi hindrades promenera vår favorit lantliga tur den hade både för halkiga delar och alltför höga drivor eftersom det är snålblåst och solen var inte ett dugg varmare idag, tyvärr. Men frisk luft är junalltid skönt ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...