Club Concorde Sweden träff...

...för 45 bilar vid Stampens Kvarn i Hjo gångna helg.
En mycket trevligt plats med många ställplatser, god mat och supertrevliga människor. Vi hade kul från början till slut!
Fantastiskt god mat från en foodtruck som används av den yngre generationen på Kvarnen. I Kvarnen finns även en restaurang med supergod mat.
Staden Hjo beskådades från ett turtåg i strålande solsken. Många trähus från tidigare sekel beundrades av oss alla som åkte med.
Den vackra hamnen hade också ställplatser, dit ska vi köra igen kan jag lova!

Bilder Stampens Kvarn-Club Concorde Sweden träff

Kommentarer

 1. Ni måste helt enkelt haft det jättetrevligt, så många fina bilar, så trevliga som de är på Stampen, en härlig plats och en trevlig stad.

  SvaraRadera
 2. Låter som en supertrevlig träff! :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det trevligt att träffa andra med samma husbil som en själv...sen lär man känna en massa nya människor också:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessan: jovisst är det så, en f d Chartago ägare var min bordagranne, glömde fråga varför dom bytt till Concorde! Är ni nöjda med er?

   Radera
  2. Tittar in lite sent hos dej för att svara på denna frågan kanske:-) Men vi är supernöjda över vår Carthago. Det jag skulle vilja ha dock är förbränningstoalett. Annars är allt bra med bilen. Men har hört fler som bytt från Carthago till Concorde. Kanske storleken för ni trivs ju med eran? Kram

   Radera
 4. Vilken härlig träff! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen