Midsommar 2017 ...

...på Piren i Grötviken, Halmstad var en häftig upplevelse!

Kavlugnt och solsken Midsommarafton, liksom Midsommardagen. Natten efter blåste det upp men inte så det var obehagligt. Söndag kväll fräste havet och på natten friskade det i ännu värre. På morgonen då vi med svårigheter fick upp ytterdörren fick jag en jätteskum boll rakt i ansiktet, snacka om så salt den var, blev så paff så därför öppnade jag munnen :-/

Knackade på hos vännerna o ser då hur överskummade båda husbilarna var o blev full av skratt, det såg verkligen ut som om vi bubbelbadat bilarna :-)

Nåväl, vi skulle ändå checka ut o åka hem. Då vi var klara att köra kunde man inte se ut genom fönster eller på speglarna. Bara att börja tvätta av kletet! Då det var klart beslöt vi att ta närmsta tvätthall. Det tog ju ett tag att hitta, ni vet själv dom växer ej på träd i Sv.

Väl där hade ju allt skum torkat in. Blev ett styvt men väl värt arbete att få bort :-0 Dock med  skinande blanka bilar och stora leende på läpparna kom vi hem efter "EN MYCKET LYCKAD OVANLIG MIDAOMMAR".

Bilder Midsommar 2017 Piren Grötvik

Kommentarer

 1. Det var väl inte bra att få bilen "inlagd" i saltvatten. Vilket jobb tt få bort, samt risk för rostangrepp på metalldelar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De höga stenblocken på sidan förhindrade bubbelbad på underredet annars hade vi flyttat på oss! Gissa om vi regjorde pedantiskt :-)

   Radera
 2. Ooops... Som det kan gå. Alltför "sjönära" är kanske inte så bra alla gånger ;-) Men nu "fick" ni ju bilarna ordentligt rengjorda också - tänk positivt! :-)

  Snyggt smällt där i filmen också :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo längesen vi tvättade så pedantiskt ;-) Janne har tränat i många år i Sp. på att smälla Cava korkar men Systembolagets sitter som berg men blev ju en knall till slut :-0

   Radera
 3. Kul att ni firade midsommar i Grötvik! :) Även om "skumbollen" inte lät så kul kanske ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...