Skitväder i Skåne...

...har vi, dvs regn o snålblåst från öster. Hämtade in en trädgårds Pion som piggar upp istället för att blåsa sönder därute.
Pionerna är många som ni sett tidigare, lite ledsamt då dom går åt i skitvädret :-/
Men i morgon utlovas bättre o soligt väder o Pionerna kan räta på sig förhoppningavis :-)

Bild Pion räddad från skitvädret.

Kommentarer

 1. Pionerna piggar upp med sin vackra blomma men också härliga doft. Vi har också haft det grått, men när vi åt på balkongen förut, såg vi lite blått på himlen, så det finns hopp om morgondagen. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla mina vita Pioner doftar väldigt svagt. Javisst är Pioner i alla färger vackra. Jo det finns hopp om bättre väder i Skåne också i morgon, då blir det solstolen i trädgården. Egentligen MX helg (Hörby+Vrigstad) men inte för mig i detta vädret! Fick just veta att sonen stod överst på prispallen i Hörby :-)

   Radera
 2. Vi har faktiskt också haft skitväder idag. Regn och åska... Fast bara en stund, och vi tyckte att det var riktigt skönt :-)

  Vacker blomma! Dom doftar ju så gott :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste precis om ert väder på fb, skönt med lite svalka om det är rimliga vattenmängder :-) Javisst Pioner är vackra men klarar ej värmen i Sp. ;-/

   Radera
 3. Regnet behövs, massor av regn behövs, synd bara att det kommer nu, när vi alla vill njuta av sol och värme. Sommarkram

  SvaraRadera
 4. Rätt det gör det grundvattnet är lågt! Igår kväll då regnet upphört ruskde jag om lite i blomrabatterna och vips i morse hade de flesta rätat upp sig igen ;-) Är det förbud att hämta vatten även för husbilister o campare på Öland?

  SvaraRadera
 5. Nej vi har inte sett några förbud, bara små dekaler med texten, "Spara på vattnet"! Det kan vara värre på småställen, vi är ju på Sveriges största camping.

  SvaraRadera
 6. Pioner är ju så fina. Kul att du kunde plocka in den o njuta av den. Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Månadens ställplats i Tyskland...