GLAD PÅSK 2018

Om bilden ändå varit från 2018

Kommentarer

 1. Svar
  1. Tack och njut tiden som kommer, hoppas Kaben kommer att uppföra sig framöver, Kramar.

   Radera
 2. Vi önskar er också en fin påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, lycka till på Kista mässan, hade gärna varit där o lyssnat på spec. den reseberättelsen! Men tiden bara rusar iväg efter de egna äventyren...

   Radera
 3. Härlig bild - det är så det ska se ut i påsktider! Här har vädret börjat skärpa till sig - kul för alla glada påskfirare här :-)
  Ha en finfin påskdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Surt, vi stod inte ut tillräckligt länge ;-( nä, ibland måste man bara bestämma sig att köra hem o se till hemmet. Vännerna på kusten har oxå informerat om vädret ;-) Ha en riktigt gó försommar, följer!

   Radera
 4. Mitt namn är Andrea Maria,. Det här är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.Oduduwa gjorde för mig och hjälpte mig att återställa kärlek och lita på min ex-man tillbaka med sin magi och älska stavningen.
  Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade på mig och letade efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.Oduduwa email på internetbloggen om hur han hjälpte så många människor att få deras ex tillbaka och hjälpa till att fixa förhållandet.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag skickade ett meddelande till email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} Jag förklarade min mans situation för honom och sökte sedan sin hjälp, men till min förvåning sa Oduduwa att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man är helt kär och bryr sig för alltid.
  Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap nyligen efter stavningslunchen, allting fungerar bra för mig och make, vilket är en bra fest. Jag kommer att fortsätta på internet dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag, bekänna att Dr.Oduduwa verkligen är en riktig flyktig stavning. Du behöver hjälp KONTAKTA ACIK Akobe NU via e-post: {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}. Här är det enda svaret på dina familjeproblem och känner dig lycklig i ditt förhållande. Och det är också perfekt i SPELL LOVE, WIN EX BACK, LOVER MAT, SPELL PROMOTION, SPELLBESKYTTELSE, SPELLBESÄTTNING, GOD SPEL JOB, SPELL LOTTERY och SPELL CASE CURTAIN . kontakta även honom på sin direkta WhatsApp mobil: +79268011965

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen